21 Οκτ 2013

Γιώργος Γιασημάκης (Δυναμική Πολιτεία): Με τιμά η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Βασίλης Οικονόμου και τα μέλη της ΔΗ.ΣΩ προς το πρόσωπό μου!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Συνδημότες και συνδημότισσες
Οι δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα μας, επιτάσσουν από όλους μας, αυξημένο αίσθημα ευθύνης και συλλογικής προσπάθειας.
Ατομικές λογικές του παρελθόντος δεν έχουν πια καμιά θέση στις κοινωνίες μας.
Η δικιά σας ευρύτατη  συμμετοχή και η συμμετοχική διοίκηση φαντάζουν και είναι οι μοναδικοί τρόποι, που θα δώσουν στην κοινωνία μας  την δύναμη, να κάνει βήματα προς τα εμπρός.
Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας, εμείς τα μέλη της Δυναμικής Πολιτείας και τα μέλη της Δημοτικής Συνεννόησης για τον Ωρωπό, αποφασίσαμε να βαδίσουμε από κοινού το δρόμο για την Αλλαγή του Δήμου Ωρωπού.
Ισότιμα, χωρίς πρώτους και δεύτερους, χωρίς πατρικίους και πληβείους, χωρίς πολίτες 1ης και 2ης κατηγορίας.
Ξέρουμε πως αυτός ο δρόμος κάθε άλλο παρά εύκολος θα είναι.
Έχουμε όμως και την αποφασιστικότητα και το θάρρος, έχουμε την πείρα και την δυναμική, έχουμε την πίστη και την ικανότητα και πάνω από όλα αγαπάμε αυτό τον τόπο και θέλουμε να τον κάνουμε καλύτερο!
Τις επόμενες ημέρες, μαζί με την Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό ,θα οριοθετήσουμε και θα αναδείξουμε τα βασικά σημεία του σχεδίου μας και θα συζητήσουμε μαζί σας, τρόπους και ιδέες για την ακόμα καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα του.
Με τιμά η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Βασίλης Οικονόμου και τα μέλη της ΔΗ.ΣΩ προς το πρόσωπό μου, και είμαι βέβαιος πως αυτή η συνεργασία μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο τόπο μας.
Θα ακολουθήσουν επίσης και άλλες κινήσεις διεύρυνσης και ενδυνάμωσης αυτού του μεγάλου Αυτοδιοικητικού Μετώπου, που θα καταδείξουν με τον πιο προφανή τρόπο, την τεράστια υπεροχή του, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών  Εκλογών του Μάιου
Συνδημότες και συνδημότισσες
Σας καλούμε σε έναν τίμιο και ανθρώπινο αγώνα, που θα εμπνέεται από τις αρχές της Ισότητας, της Δημοκρατίας, της Συμμετοχής και της Συλλογικότητας.
Αγώνα που θα έχει κύριο συμμέτοχο μα και πρωταγωνιστή, όλους και όλες σας!
Για την Δυναμική Πολιτεία
Γιώργος Γιασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: