3 Απρ 2014

Η Μαριάννα Μίχα Υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Δημότης»!

Φίλες και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης και με πνεύμα αισιοδοξίας, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, πριν από τις κρίσιμες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Πιστεύοντας στο πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου Θωμά Ρούσση, αποφάσισα κι εγώ να συμπορευτώ μαζί του για να αρχίσει μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας. Πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί να με ψηφίσετε. Θα σας απαντήσω απλά, γιατί είμαι ένας νέος άνθρωπος του τόπου μας, με πολλή όρεξη και όραμα γι’ αυτόν.
Η μητέρα μου Σοφία Σαμπάνη του Ταξιάρχη, γεννήθηκε στο Συκάμινο, όπου και ανήκει η μισή μου καρδιά, καθώς εκεί ζει και ο αδελφός μου μόνιμα. Είναι μια περιοχή που γνωρίζω καλά, γιατί με συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί. Αλλά και μέσα από τη δουλειά μου (Ταξί Ωρωπού 10 χρόνια), γνώρισα, είδα και άκουσα ακόμα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ο πατέρας μου Αθανάσιος Μίχας του Μιχαήλ γεννήθηκε στον Κάλαμο, όπου ζούμε μόνιμα όλα αυτά τα χρόνια. Στον Κάλαμο ανήκει όλη μου η ζωή, η δουλειά μου, οι αναμνήσεις μου και τα όνειρά μου. Τελείωσα το Πολυκλαδικό Λύκειο Ωρωπού και με την ενηλικίωση μου ξεκίνησα να δουλεύω ως ελεύθερη επαγγελματίας εδώ και 15 χρόνια (περίπτερο στους Αγίους Αποστόλους, το ταξί της οικογένειας, το κυλικείο του Γυμνασίου -  Λυκείου Καλάμου).
Πολλοί θα με γνωρίζετε. Δεν είμαι κάποια άγνωστη, που σαν περαστική αποφάσισε να εκτεθεί στα κοινά. Είμαι απλά κάποια από εσάς που συναντάτε στην καθημερινότητα σας. Μια καθημερινότητα, που είμαστε υποχρεωμένοι να βελτιώσουμε για να κερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι, ότι έχω τη δύναμη και το σθένος να παλέψω ενεργά για τον τόπο που ζω, εργάζομαι και αγαπώ.
Θα θεωρήσω μεγάλη τιμή, αν με επιλέξετε να προσπαθήσω για ένα καλύτερο Δήμο Ωρωπού από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου.
Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το καλό της περιοχής μας και για ένα καλύτερο Δήμο Ωρωπού.
Με εκτίμηση
Μαριάννα Μίχα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος,
με την παράταξη «Πρώτα Ο Δημότης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: