3 Απρ 2014

Μιχάλης Χασιώτης (Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού - «Λαϊκή Συσπείρωση»): Περιοδεία σε καφενεία, καφετέριες και σε χώρους που κινείτε μαζικά η νεολαία του Αυλώνα!

Περιοδεία σε καφενεία, καφετέριες και σε χώρους που κινείτε μαζικά η νεολαία, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού Χασιώτης Μιχάλης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με την Λαϊκή Συσπείρωση, το πρωί της Κυριακής. Εκεί συζήτησαν με τους κατοίκους τα ειδικά θέματα της περιοχής, αλλά και τα συνολικότερα προβλήματα που απασχολούν τις λαϊκές οικογένειες. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει κύρια την νεολαία. Στην συνέχεια μοιράστηκε υλικό για την ανεργία, που αναδεικνύει ως αιτία της ανεργίας το καπιταλιστικό σύστημα, την ανάγκη των μονοπωλίων για μεγαλύτερη κερδοφορία.
Αναδείχτηκε ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως εργαλείο το μονοπωλίων στην διατήρηση της ανεργίας, στην ανακύκλωση της. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν και ειδικότερα θέματα της περιοχής όπως οι αλλαγές χρήσης γης, το ρυθμιστικό και η προσπάθεια που γίνεται από περιφέρεια και δημοτική αρχή για επέκταση της βιομηχανικής περιοχής στην περιοχή του Αυλώνα, πράγμα που θα επιβαρύνει επιπλέον το περιβάλλον της περιοχής αλλά και την υγεία των κατοίκων. Θύμισαν ότι οι κομμουνιστές στον δήμο Ωρωπού, την περιφέρεια Αττικής αλλά και την βουλή ήταν αυτοί που με παρέμβαση τους προσωρινά απέτρεψαν αυτή την εξέλιξη, που διεκδικούν την απορρύπανση του Ασωπού ποταμού και την περιβαλλοντολογική αποκατάσταση της περιοχής, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τους υπευθύνους για την καταστροφή που δεν είναι άλλοι από τις βιομηχανίες που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Ολοκληρώνοντας την περιοδεία, κάλεσαν τους εργαζόμενους της περιοχής να είναι σε εγρήγορση και μαχητικά να ενισχύσουν την δύναμη τους στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. παντού, έτσι ώστε από καλύτερες θέσεις να διεκδικούν λύσεις που αντιστοιχούν στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους.


Μάρτιος 2014, 
Το γραφείο τύπου 
 www.lsoropou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: