11 Δεκ 2014

«Πρώτα ο Δημότης»: Να είναι σίγουρος ο κ. Γιασημάκης, πως εμείς θα επαναφέρουμε την πραγματική κοινωνική πολιτική στον τόπο μας και τότε θα έχει δικαίωμα και φυσικά υποχρέωση να την κρίνει!

Απάντηση στη «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
Ας μας επιτρέψει ο Γιώργος Γιασημάκης να παρακολουθούμε εμείς με κατάπληξη την συνεχιζόμενη προσπάθειά του να αμφισβητεί την εντολή που πήραμε από τους συνδημότες μας να διοικήσουμε αυτόν το Δήμο.

Εμείς δεν του αμφισβητούμε την εντολή ελέγχου που πήρε, μόνο που του συνιστούμε να είναι συνεπής με αυτήν και όχι να βρίσκεται σε συνεχόμενη πολιτική συνεργασία, με τον εφευρέτη των πανηγυριών της μικροπολιτικής και της κατάργησης της κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο μας. Δύο θέματα στα οποία αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Του συνιστούμε λοιπόν, να μην βιάζεται χάρη της πολιτικής, να μπερδέψει μια πρωτόγνωρη εορταστική εμπειρία στα παιδιά του Δήμου μας και μάλιστα δωρεάν και την οποία δεν είναι εύκολο να την αναζητήσουν αλλού, ένεκα της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες. Οι παρομοιώσεις που ατυχώς προσπαθεί, δεν έχουν καμία βάση και δεν τον ωφελούν.

Να είναι σίγουρος ο κ. Γιασημάκης, πως εμείς θα επαναφέρουμε την πραγματική κοινωνική πολιτική στον τόπο μας και τότε θα έχει δικαίωμα και φυσικά υποχρέωση να την κρίνει.
Επίσης, θέλουμε να τον ρωτήσουμε, εφ’ όσον τις προσπάθειές μας για την επαναλειτουργία της ιστορικής πορθμειακής γραμμής Ωρωπού - Ερέτριας, τις θεωρεί «αστείες μεθοδεύσεις», ποια ήταν ή είναι η δική του συνεισφορά σε προτάσεις -τουλάχιστον- για «σοβαρές» μεθοδεύσεις.

Από μακριά και χωρίς να «βραχούμε» από το οποιοδήποτε πρόβλημα, είναι πολύ εύκολη η κριτική και η δημιουργία εντυπώσεων διά της μικροπολιτικής.

«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»
Θωμάς Ρούσσης
Δήμαρχος Ωρωπού

Δεν υπάρχουν σχόλια: